26 iunie, 2010




♥•○◦♫Îmi place foarte mult muzica..mereu am perceput`o ca o hrană pentru suflet. Este una dintre pasiunile mele♥..mulţi îmi zic că am talent în domeniul muzicii..alţii îmi spun că în domeniul artei.. şi da îmi place foarte mult să desenez♥. Însă le folosesc..pe amândouă, nu vreau să le risipesc, ci să le folosesc pentru un scop bine definit.

♥•○◦♫Momentan..pun foarte mare preţ pe chitară♪..îmi place enorm de mult să cânt la ea.. şi repetând..progresez din ce în ce mai mult.Acordurile♪ ei mă liniştesc după o zi obositoare.În orice moment aş fi bun sau mai puţin bun..nu contează ..zâmbetul.. îşi lasă amprenta pe faţa mea.

♥•○◦În timpul liber obişnuiesc să ies cu prietenii în oraş, nu contează ..că plouă sau e soare..ne distrăm oricum..nimic nu mai contează când cei dragi ţie sunt lângă tine.

♥•○◦Noaptea îmi vine inspiraţia cel mai des dar şi ziua compun poezii..mă inspiră foarte mult cerul..natura în general, mai ales roua de dimineaţă.. şi..apusul soarelui.

♥•○◦Nu cred nimic până nu văd dovezi.. şi nu sunt negativistă cum zic unii sau pesimistă, ci îmi plac lucrurile făcute din dragoste si cu un rezultat foarte bun. Sunt de părere că mai bine faci un lucru foarte bun cu un rezultat pe masură..decât 3 şi la toate să dai greş.

♥•○◦Când mă plictisesc.. mă uit la filme. În general comedii sau acţiune..depinde de starea mea de spirit.

♥•○◦Îmi place să`i fac pe oameni să zâmbească indiferent de problemele lor! :)

♥•○◦Nu beau alcool, ci băuturi răcoritoare şi naturale, gen apă cu lămâie, sau suc de piersici,preferatul meu. Mai nou m`am lăsat de Coca-Cola. Când văd un produs nou, citesc tot ce scrie pe ambalaj despre acel produs şi mă informez cu ajutorul internetului.Dacă văd că produsul duce la ceva rău..nu`l folosesc indiferent de cat mi`ar place.

♥•○◦Îmi plac glumele bune..la care ,,râd de mor” vorba aia. Glumele mai puţin bune le tratez cu indiferenţă.

♥•○◦Scopul meu este de a`mi folosi calităţile, darurile pentru El..Cel ce m`a creat.Totul pun în Mâna Lui.. şi de aceea ..vreau să`L mărturisesc şi să`I slujesc până la moarte.

♥•○◦Necazurile vin şi trec..dar am învăţat un lucru foarte important, când necazurile dau năvală peste mine ca valurile, să nu încerc să mă împotrivesc sau să le strivesc..ci să mă urc pe surf`ul credinţei şi să mă las purtat de ele până la mal.

♥•○◦Nu există bucurie mai mare pe acest pămant..decât atunci când va Veni Salvatorul..Regele..să ne ia la El. Visul meu este să`L îmbrăţişez, să stau la pieptul Lui.. să`L privesc, să`I zâmbesc şi cu dragoste să`I spun cât de mult Îl iubesc.

♥•○◦..The End..vreau să închei ..spunând..că datorită Lui trăiesc şi azi.. şi tot ceea ce sunt eu este datorită Lui. Glorie Lui!

®•


7 comentarii:

Ado spunea...

multe si frumoase, care arata spre si mai multe, da' este timp. ai descoperit secretu', acum ramane doar sa-ti "traiesti viata ptr vesnicie":).
spor:d

.Rebecca Grigore. spunea...

♥heeeey>>>:d<<<!!!Mulţumesc muuuuult!:X..eşti drăgutz:)

teodora spunea...

am ramas placut surprinsa de preferintele tale..de felul tau de a te prezenta..presupun ca atunci cand spui c anu crezi nimic fara dovezi se subintelege ca in Dumnezeu crezi...dar El cred ca ti-a dovedit prea multe...

Mi-a placut felul in care te abtii de la lucrurile care sunt nocive..eu inca nu ma abtin de la unele....

nu mi-a placut faza cu ceva spart...sa nu fiu prin preajma sa imi spargi capul :((


daca iti place s acanti la chitara de ce nu o faci si la biserica? :p

.Rebecca Grigore. spunea...

Mulţuuuumeeesc muuult de toot!!!:x..Mereu ai fost o persoană deosebită:)Hmm..deocamdată progresez la chitară ..nu se ştie niciodată..iar faza cu spartu`..hmm e ceva ocazional nu întotdeauna!:))

Anonim spunea...

Imi plac gandurile tale,si modul de a te prezenta.poate daca ai ami multe daruri esti mai speciala :))...

Evelina

.Rebecca Grigore. spunea...

ehh`..Domnul mi`a dat aceste daruri..e meritul Său:)..oricum.. thxxx!!!XOXO>>>:d<<<

Anonim spunea...

anonim. spunea-i ca din pacate sau din fericire te-ai nascut in romania dar la inceput cand Dumnezeu a facut lucrurile spune cuvantul "Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta este bun"