21 mai, 2013

Din viaţă.


N`am mai scris de mult timp şi îmi era dor. Dor de blog, de scris, de voi.  Am reuşit să mă îndepărtez de lumea cotidiană pentru câteva minute.  Trăiesc acel moment când m`am săturat de tot. De toată lumea care judecă în continuu fără să`ţi cunoască povestea , fără să se gîndească ca el e plin de defecte , de imperfecţiuni şi judecă în continuu cunoscînd doar câteva detalii. M`am săturat pur şi simplu de unele replici pe care le ştiu pe derost şi pe care le aud săptămînal la fiecare ceartă. M`am săturat de prietenii care spun că îţi sunt “prieteni” când ei defapt sunt doar nişte cunoştiinţe pentru tine, sau cel puţin aşa se comportă. Am ajuns la concluzia că mulţi îţi sunt “prieteni” dar puţini ştiu ce înseamnă “o prietenie”.
Nu înţeleg şi n`o să înţeleg vreodată cum pot unii să se hrănească cu ceartă zi de zi , căutând nod în papură din orice lucru .  Nu înţeleg de ce am ajuns în halul acesta, de ce pe stradă toată lumea e tristă, de ce nu ne gândim la fericirea noastră înloc să ii ducem grijă celui de lângă noi? De ce nu zâmbim şi preferăm să fim în rândul lumii? De ce toţi se gândesc  la partea financiară înloc să se gândească întai la cea sufletească? Pur şi simplu am uitat să trăim, să fim fericiţi şi să iubim ! Toţi cred că au găsit iubirea, dar puţini au ajuns s`o cunoască în adevăratul sens al cuvântului. Ei cred că sunt fericiţi dar trăiesc cu frica de a nu se despărţii.
Din cauza orgoliului am uitat să spunem un “iartă`mă, mai dă`mi o şansă, te rog!” şi înloc să ne bucurăm de aceea prietenie, suntem mandrii de o despărţire.
Fă`ţi timp pentru tine, ia`ţi o zi liberă din viaţa ta şi trăieşte`o împreună cu gândurile tale, cu idealurile tale şi gândeşte`te cum să lupţi pentru visele tale! Dezleagă`te de lucrurile monotone şi învaţă să preţuieşti doar lucrurile care merită, care îţi merită atenţia şi timpul! Păstrează lângă tine oamenii care te fac fericit, care îţi fură câte un zâmbet pe neaşteptate şi care sunt lângă tine fără să le ceri ajutorul şi la bine şi la greu. Fereşte`te de oamenii care caută scandal, ceartă şi subiecte de discuţii, chiar dacă acele persoane te vor învăţa ce înseamnă răbdarea , cum să abordezi o ceartă vorbind civilizat nedându`I satisfacţie persoanei adverse şi te învaţă mai ales cum să pui în practică proverbul “Înţeleptul cedează primul” .

P.S- Această postare conţine gânduri personale adresate tuturor cititorilor.

07 ianuarie, 2013

Minte`ma frumos!

Chiar daca exista si un film , aceasta expresie se adevereste in viata de zi cu zi. Si in aceasta viata descoperi mai multe tipologii de oameni. Ce stiu sigur e ca toata lumea minte dar depinde si in ce context. Aceasta expresie este cel mai des intalnita la baieti. De ce? Pentru ca toti au ceva in comun si este evident ca MINCIUNA ! Nimeni nu ii condamna ca vor sa`si gaseasca o prietena dar sa sfarseasca o relatie si sa inceapa alta asta ne da de gandit ca le place sa zboare din floare in floare si faptul ca intodeauna folosesc aceleasi texte gen: " te iubesc mai mult decat pe orice si oricine si vom fi impreuna toata viata pentru ca nu pot sa traiesc fara tine"  cred ca toate fetele le stiu. Ce este mai grav e sa ramai dezamagit si sa ajungi sa urasti aceea persoana. Intotdeauna se spune ca nu trebuie sa judeci persoanele in functie de faptele lor ca Dumnezeu are grija. Aplicand asta cei vinovati traiesc liberi si in pace, iar cei care sufera traiesc urandu`i pe ei. V`ati imaginat vreodata o inima care a fost lovita de un glont,( vorbind metaforic ), oare ce mai ramane din inima aceea?  Credeti ca ii pasa cuiva? NU! In ziua de azi fiecare e pentru el si face in asa fel ca sa`i fie bine. Pana si iubind unii fac asta, prefera sa iubeasca pe cineva de aproape decat de departe. De exemplu: mai bine iubesti pe cineva care e  in liceu cu tine sau la acelasi serviciu cu tine decat sa iubesti pe cineva care e din alt oras sau din alta tara, nu? Si asta nu inteleg la aceste fiinte, iubirea nu se masoara ,ci se simte, se traieste, nu cauta folosul sau.
In viata sunt multe aspecte la care nu se gandeste nimeni dar ele exista. Sunt foarte multe persoane care sufera dar nimeni nu stie de ele. Sunt multe persoane sarace dar nimeni nu le acorda ajutor. Sunt foarte multi oameni bolnavi dar nimeni nu`i ajuta.- Si v`ati intrebat oare ei cu ce sunt de vina? -
Intotdeauna sa nu va claditi fericirea pe necazul altuia! Chiar daca unii fac asta si au constiinta impacata in urma raman oameni care sufera.
Asadar nu mai credeti in vorbele altora ca pot fi vorbe care dor, ramaneti tari si cu capul sus. Chiar daca altii vor sa va doboare aratati`le ca sunteti puternici si prin asta veti castiga mult. Si chiar daca au trecut sarbatorile, in continuare trebuie sa fim buni si sa ne aratam bunatatea asa ca haideti sa`i ajutam pe cei saraci, sa`i ridicam pe cei slabi si sa le aratam un exemplu celor nepasatori si batjocoritori. 

05 iulie, 2012

Momente din viata.

De multe ori ne punem increderea in prieteni, ne riscm si ne incredem in ei. Dar intotdeauna vine acel moment cand ne dam seama ca am gresit si ca ne`au dezamagit. Multi spun ca exista prieteni adevarati, dar ce inseamna pentru tine un prieten adevarat? Este cel sau cea cu care te duci toata ziua in cluburi si la terase, cu cine fumezi, cu cine te duci la cumparaturi , cu cine barfesti? Asta face un prieten adevarat? Majoritatea ne punem intrebarile acestea, dar nu intotdeauna gasim raspunsul. El vine treptat..doar daca il asteptam cu rabdare. Tinem la prietenie, insa cu timpul prietenia trece si se vad scopurile prieteniei. Unii au o prietenie de scurta durata si pe interes, altii au o prietenie de dragul imprejurarilor, iar ceilalti isi doresc o prietenie adevarata. Cred ca ma incadrez in ultima varianta. Caut aceea prietenie adevarata, dar cu cat o ofer si o astept, cu atat raman dezamagita mai mult. Sunt oameni sinceri, oameni care duc o viata dublicitara si oameni care prefera sa se izoleze. Dar v`ati gandit de ce? Eu cred ca ei aleg acest lucru pentru ca nu gasesc aceea prietenie adevarata, pentru ca nu toti stiu sa o ofere, si putini mai stiu sa fie prieteni. O spun pentru ca am trecut pe acolo si cred ca majoritatea au trecut, si au ales asta pentru ca au ramas dezamagiti , oferind iubire, incredere, devotament, respect si nu in ultimul rand prietenie. Si in schimb ce au primit? O prietenie de scurta durata, plina de falsitate. Dar asa cum binele invinge raul, asa si adevarul la un moment dat iese la iveala. Asa se arata adevaratul caracter al omului. Pentru ca pe om il strica caracterul, nu sufletul. Eu cred ca toti avem sufletul bun, dar nu`l aratam de cele mai multe ori si preferam sa scoatem rautatea din noi, sa fie mai vizibila decat bunatatea. Unii fac compromisuri doar sa arate ca sunt prieteni si tin la relatia lor de prietenie dar isi dau seama ca si`au facut singuri un rau si ca celalalt stie doar sa faca reprosuri inloc sa fie prieten. 

Eu va doresc sa aveti parte doar de prieteni adevarati, doar pe ei sa ii opriti in viata, iar pe ceilalti sa ii considerati un decor care de multe ori se destrama si raman doar bucatele. Asa cum spun ei ca sunt prieteni, dar de fapt raman faptele.

xoxo, R.G

17 aprilie, 2012

Fabulă .

Printre ramurile întunericului
Zăresc  un mic gândac al nemuririi
Pierdut prin pajiştea uitării
Căutând o rază de iubire .

Ruşinos, el fiind din fire
Căutând cu nelămurire
Un zâmbet ce şi`l dorea
Dar nu`l putea oferi.

Într`un sfârsit, obosit de căutare
El se`ntoarce`n lumea mare
Uitând de orice apăsare
Chiar de căuta o floare .

R.G 

25 martie, 2012

Fericirea .


Deşi majoritatea scriu despre fericire, dezbat acest subiect şi tot caută diferite definiţii ale fericirii, eu cred că Fericirea nu are o anumită definiţie. Fericirea se trăieşte intens. Astăzi mă tot întrebam cum ar fi ca toţi oamenii, pentru o secundă, sa fie fericiţi, cu zâmbetul pe buze şi cu inima zdruncinată de bucurie. Prea frumos ca să fie adevărat, nu?. Cam da.. oamenii în ziua de azi se gândesc la datorii, la probleme, la îngrijorări, la vecinul de la 3, si multe altele. Pentru unii fericirea înseamnă faimă, bani mulţi, maşină de lux, frumuseţe artificială, şi multe alte "accesorii" nesemnificative ale vieţii. Fericirea se găseşte în lucruri mărunte, nu în lucruri măreţe!. De multe ori suntem fericiţi cât timp alegem să fim fericiţi. Fericirea este o opţiune pe care o putem alege sau refuza. Faptul că azi ai petrecut ziua alături de un prieten drag, acesta`i un motiv de fericire. Aşadar nu te abate din drum, alege să fii fericit până nu va fi prea târziu. Trăieşte`ţi viaţa frumos şi cu un rost! .

R.G

13 martie, 2012

Sfaturi utile.



Sănătate.
1. Bea multă apă.
2. Ia un mic dejun de rege, un dejun de prinţ şi o cină de cerşetor.
3. Mănâncă mai multă mâncare care creşte în copaci şi în plante şi mai puţin din cea care este manufacturată .
4. Trăieşte cu cei trei 3 E : Energie, Entuziasm şi Empatie.
5. Găseşte puţin timp ca să meditezi.
6. Cântă, dansează şi joacă`te mai des.
7. Citeşte mai multe cărţi decât ai citit în 2010.
8. Aşează`te, în linişte, cel puţin 10 minute în fiecare zi.
9. Dormi cel puţin 7 ore.10. Mergi în fiecare zi timp de 10 până la 30 de minute şi mergând, surâde.

Personalitate.
11. Nu`ţi compara viaţa cu a celorlalţi. N`ai nici o idee cum poate fi viaţa lor.
12. Evită gândurile negative, sau lucrurile pe care nu le poţi controla. Investeşte mai degrabă energia în momentul prezent.
13. Nu face prea mult. Cunoaşte`ţi limitele.
14. Nu`ţi pierde preţioasa ta energie în bârfe.
15. Visează mai des cu ochii deschişi.
16. Invidia este o pierdere de timp. Tu ai deja tot ceea ce îţi trebuie.
17. Uită problemele din trecut. Nu rememora celorlalţi erorile trecutului. Asta o să ruineze fericirea din prezent.
18. Viaţa este prea scurtă pentru a o risipi detestând.
19. Împacă`te cu trecutul tău ca să nu`ţi ruineze prezentul.
20. Nimeni nu are grijă de fericirea ta, decât tu însăţi.
21. Fii conştient că viaţa este o şcoală şi că tu eşti aici pentru a învăţa. Problemele fac pur şi simplu parte din curriculum`ul tău, ele apar şi dispar ca ora de algebră, dar lecţiile pe care le vei învăta sunt pentru toată viaţa.
22. Surâde şi râzi cât mai des posibil.
23. Nu trebuie să câştigi fiecare ceartă. Acceptă să fii în dezacord.

Societate.
24. Telefonează cât mai des prietenilor sau trimite`le mail`uri.
25. În fiecare zi, dă ceva bun cuiva.
26. Iartă atât cât este posibil.
27. Petrece timp cu oamenii mai în vârstă şi cu cei mici.
28. Încearcă să faci cel puţin trei persoane să surâdă, în fiecare zi.
29. Ce gândesc ceilalţi despre tine, nu este treaba ta.
30. Serviciul tău nu va avea grijă de tine când vei fi bolnav. Familia şi prietenii tăi, DA. Păstrează legătura.

Viaţă.
31. Comportă`te bine !
32. Aruncă tot ce nu este util, păstrează ce este frumos sau vesel.
33. Natura vindecă totul deci stai cât mai mult în natură.
34. Fie vorba de o situaţie bună sau rea, ea se va schimba…
35. Puţin contează cum te simţi, scoală-te, îmbracă`te şi prezintă`te.
36. Ce este mai bun, urmează să ţi se întâmple.
37. Când te trezeşti dimineaţa, mulţumeşte că eşti în viaţă.
38. Forul tău interior este întotdeauna fericit. Deci, fii fericit !

09 februarie, 2012

Un nou început .

Daaaa. Şi am atâtea lucruri să vă povestesc. În primul rând vreau să vă mulţumesc că`mi citiţi blog`ul şi că vă exprimaţi părerea ori de câte ori postez ceva nou, vă mulţumesc că mă încurajaţi şi că`mi coloraţi zilele şi nu în ultimul rând vă mulţumesc pentru gândurile frumoase şi pentru cuvintele pline de dragoste care mi le adresaţi! . A trecut şi Crăciunul, şi Anul Nou şi parcă a fost ceva magic, am învăţat cu toţii să fim mai buni, mai oneşti, mai sinceri şi plini de dragoste. În acest nou an vă doresc tot binele din lume, să vă bucuraţi de fiecare prieten care vine şi care pleacă, deoarece fiecare om trece prin viaţa noastră cu un anumit scop, aşa că preţuiţi şi iubiţi fiecare persoană până nu va fi prea târziu. Învăţaţi să lăsaţi problemele acasă şi chiar într`un sertar ( fie de la noptieră, fie de la bucătărie) şi să vă bucuraţi de fiecare clipă, dragii mei, pentru că timpul stă în loc, numai că noi suntem muritori. Adesea am fost "prăbuşită" de atâtea probleme şi atâtea dezamăgiri şi mai ales de oamenii din jur, până am zis STOP, când de fapt am realizat că eu mă consum degeaba, când ele doar vin spre mine, numai că de mine depinde dacă le dau atenţie sau nu. :-) Deci fiţi pozitivi şi nu lăsaţi orice lucru mărunt să vă distrugă! . Fiecare clipă este preţioasă, aşa că trăiti`o la maxim! . Este atât de frumos când vezi că oamenii se schimbă în bine şi parcă lumea devine mai bună, numai că schimbarea vine de la fiecare în parte. De multe ori întrebam şi eram intrebată "De ce sunt atâtea probleme?" Ştiţi de ce?. Pentru că existăm şi dacă existăm şi problemele fac parte din viaţa noastră, deci nu vă speriaţi ci depăşiţi momentul! . O săptămână colorată şi plină de zâmbete! .


Cu stimă,
Rebecca Grigore. (R.G)

06 noiembrie, 2011

Viaţa condusă de scopuri.


Mulţi spun că timpul trece ..
Dar adevărul este că timpul rămâne..
Însă noi suntem cei trecători.
Şi`a mai trecut o zi, o lună, aproape un an.
Şi ce`am realizat bun?
Faptul că am înmulţit numărul duşmanilor? .
Sau că ne`am schimbat în rău? .
Că am devenit mult mai indiferenti cu noi înşine,
Şi nu mai ştim cine suntem cu adevărat? .
Faptul că azi traim, e o şansă,
Mâine dacă nu mai eşti..
Mai ai timp să te întrebi ce ai realizat?
Trăieşte`ţi viaţa cu un scop.
De ce  să o trăieşti degeaba,
Când poţi să laşi ceva frumos în urma ta? .
De ce să te laşi copleşit pe soartă,
Când poţi să te laşi atras de scop? .
E foarte simplă întrebarea:
Trăieşti degeaba sau cu un rost? .

R.G.

31 august, 2011

Dor .

Prin al vieţii fir, îţi scriu
Că nu`I uşor să fii departe
Să vezi luna îndepărtată
Şi soarele cât mai puţin..

Prin al nopţii întuneric
Să priveşti lumea de`aproape
Să tot vezi tristeţe`n chipuri
Şi multe lacrimi destrămate.

Să te uiţi atent la stele
Să vezi cum şi ele cad
Şi poate una`I norocoasă
Şi`o priveşti în al ei  val.




12 august, 2011

Dragostea.


Dragostea e ca o rază de soare
Apune şi apoi pleacă.
Aleargă într`un colţ al lumii
Ca să`şi limpezească gândurile
Care o răpun.

Dragostea e cea care te doboară
Dar şi cea care te face fericit.
Avănd`o pe ea, râzi şi plângi,
Simţi că pluteşti,
Dar şi că te scufunzi.

Dragostea face parte din noi,
Cu ea alungăm oamenii de lângă noi,
Cu ea îi atragem înapoi.
Dar de cele mai multe ori,
O ascundem într`un colţ din noi.

Dragostea nu se poate atinge,
Dar o simţim şi e îndeajuns.
Uneori nu o arătăm,
Dar ea este undeva în inima noastră,
Şi aşteaptă să o oferim.


02 iulie, 2011

DayDreaming.

.Vama - Scrisoare catre Fat - Frumos.


Am crezut ca intr`o zi buzduganul va lovi in usa mea si am sa ies sa te imbratisez
Vroiam sa`ti revad calul alb 
Mi`ai promis ca`l voi calari candva
Si acum cand in sfarsit as fi putut
Ne`ai lasat sa ratacim printre faruri de masini
Trebuia sa crestem mari si sa luptam cu toti zmeii din lume, 
Nimeni nu mai vrea sa lupte, Fat-Frumos
Oamenii n`au timp sa fie viteji
Unii spun ca viata e o lupta dar foarte rar aud pe cineva care sa fie sigur ca a castigat sau a
pierdut

Mi`ai promis ca o sa ma inveti ce`ai onoarea Fat-Frumos
Da` nimeni nu mai foloseste cuvantul asta
Nici in reclame nu l`am auzit, foarte rar in filme
Da` mereu apare unu care spune ca esti prost daca ai onoare
Ai plecat... si nu m`ai lamurit

In fiecare seara ajungem in acelasi loc, Fat-Frumos, niste case mici
Iar eu stiu sigur ca am fost in castelul tau
Mi`ai spus ca nu pot sa stau mult,
Venea zmeul si trebuia va luptati
Si toti oamenii fac aceleasi lucruri
Cei singuri, inta`n casa, arunca niste chei pe masa , se duc la frigider, scot o sticla, beau, si
privesc in gol
Apoi se trezesc ca din vis 
Se duc in alta camera, se aseaza pe canapea si dau drumul la televizor
In fiecare seara, mii de oameni fac aceleasi lucruri, in acelasi timp, in aceleasi case mici,
Fat-Frumos

Am fi putut fi singuri Fat-Frumos 
Mi`ai promis ca n`o sa dormim doua nopti in acelasi loc Fat-Frumos
C`o sa zburam peste munti calare pe`un caii nostri albi 
Si`o sa calatorim in acelasi timp cu stelele,
Si unde vom vedea o luminita cat de mica, acolo vom cobori, si vom innopta
M`am gandit ca n`o sa pot zbura Fat-Frumos 
Dar eram sigur ca voi calatori
Si luminite sunt peste tot Fat-Frumos, asta ma doare
Nici macar n`ar fi trebuit sa le cautam
E mult mai simplu decat pe vremea ta , si tu nu esti aici
Spuneai sa inconjuram pamantul 
Si sa raspandim binele in lume
Dar nu mi`ai spus niciodata ce inseamna binele 
N`ai apucat!

De ce m`ai lasat Fat-Frumos, de ce?
M`ai lasat sa ratacesc printre faruri de masini 
Nu stiu drumul spre castel
Si acasa doare 
De ce m`ai tradat Fat-Frumos, de ce?
Treci incoace sa lupti,
Sa m`ajuti sa castig
Nu mai stiu sa iubesc 
Fara tine mi`e frig

Stii cat se cearta oamenii pe chestia asta cu binele? 
Ma enervezi Fat-Frumos ca esti iresponsabil
M`ai lasat cu ochii`n soare 
Vreau sa fac tot ce faceai tu,
Si sa traiesc cum traiai tu, Fat-Frumos
Si sa`i invat si pe altii
Prietenii trebuia sa ma ajute, nu Fat-Frumos?
Trebuia sa plecam impreuna la drum
Trebuia sa stiu sa`i aleg, nu Fat-Frumos?
Ei bine, afla ca sunt singur!

De ce m`ai lasat Fat-Frumos, de ce?
M`ai lasat sa ratacesc printre faruri de masini 
Nu stiu drumul spre castel
Si acasa doare 

Sunt singur si tu nu esti aici 
Fomila, Setila, Pasari-Lati-Lungila
Sunt inconjurat de niste idioti in costume gri 
Cu care ma vad miercurea la mall
Si care canta cantece despr bere
Si nici macar nu`si mai amintesc de tine
Imi spun ca au cunoscut`o doar pe Ileana Cosanzeana 
Dar ca de tine nu`si aduc aminte
Si rad Fat-Frumos, rad de tine, rad de mine
Trebuia sa fii aici, lasule, sa ne`nveti sa luptam,
Sa ne vorbesti despre onoare si prietenie 
Sa ne spui despre sacrificiu
Trebuia ramai aici, sa te aperi, Fat-Frumos 
Pentru ca eu n`o pot face in locul tau 
Ca nu m`ai invatat Fat-Frumos 

Ai plecat ca un las, Fat-Frumos 
Si nu ne`ai invatat nimic
Ai fi putut macar sa`mi spui
Cum ai facut s`o iubesti doar pe ea Fat-Frumos,
Pentru ca eu stiu ca ea te`a ajutat mult 
Cum ai reusit sa iubesti o singura fata ?

Te urasc Fat-Frumos, 
Te urasc in numele tuturor calculatoarelor din lume 
Tastez numele tau, si mii de pagini imi vorbesc despre tine
Si tu nu esti nicaieri Fat-Frumos
Si nici zmeul nu mai e printre noi
Asa as fi fost sigur ca ai existat 
Ai plecat Fat-Frumos, si ai luat cu tine si binele sï rau

Te urasc, Fat-Frumos !.

 

08 iunie, 2011

Durere.


Amintiri ce poate nu s`au sfârşit.
Poate asta e o hrană de zi cu zi.
Visele spulberate ne dor...
Dar poate aşa e mai bine pentru noi.

Norii se ascund când apărem noi.
Da.. şi poate asta nu e îndeajus.
Tu, alergi după noi,
Iar noi ne ascundem de Tin`


Fiecare fulger trăzneşte în noi realitatea,
Dar noi suntem orbi şi nu vedem.
Fiecare boală îţi lasă o urmă.
Şi poate asta e esenţa de zi cu zi .

Ne doare, chiar ne doare tare.
Şi prin asta noi regretăm că am fost indiferenţi,
Că nu ne`a păsat de viitor şi asta doare.
Însă e un timp pentru toate şi pentru toţi.


E timpul să oprim acest coşmar.
Şi să lăsăm timpul să le descopere pe toate.
Şi`n final vreau să zic că`mi pare rău,
Dar ştiu că orice sfârşit are un alt început.

10 aprilie, 2011

Azi.

Azi simt nevoia să scriu. Au trecut multe zile de când n`am mai făcut asta și am dus lipsa foarte mult.
Zilele au trecut, minutele la fel.. cât și secundele. În ele  și`au făcut loc tot felul de momente frumoase, plăcute cât și mai puțin plăcute. Însă El m`a ținut de mână și nu mi`a dat drumul. Simt nevoia să mă deschid cât mai mult.. poate că a venit primăvara și cum fiecare floare înflorește primăvara și devine cât mai frumoasă așa simt și eu nevoia să mă destăinui în câteva rânduri. Mă simt cât mai aproape de cer. Ahh` dacă l`aș putea atinge măcar un minut. Cum am zis.. natura este cât mai frumoasă.. pe zi ce trece.. se schimbă.. așa și unii oameni se schimbă. Totuși simți un regret în suflet cu toate că nu ar trebuii să regretăm nimic. Fiecare lucru are un folos. Așa cum frigul s`a ascuns de soarele arzător ce a venit cu razele lui calde, așa tristețea s`a îndepărtat de pe chipul oamenilor. Tot privesc și văd fericire, culoare, bucurie, viață..
Îmi place ceea ce văd. Însă nici iubirea nu a dispărut din peisaj. Se ascunde acolo.. undeva dar tot a rămas. A rămas în noi. Noi cei care uneori ne simțim inutili, ajungem la concluzia că suntem creați doar ca să facem umbră pământului, dar nu e deloc așa. În viață, Dumnezeu îți dăruiește pe cineva care îți colorează viață pe zi ce trece.. cât mai mult.
Te ia de mână, te ține strââns și nu`ți mai dă drumul nicicînd`! Nu ai de ce să fii trist, ai pierde timpul făcând asta.. chiar dacă nu`ți dai seama ești înconjurat de persoane dragi ce te iubesc enorm. Așa că mai bine deschide ochii și nu`I mai închide!

•®• - .Rebecca Grigore.

21 martie, 2011

Fericiree. ♥

Te`am căuutat printre copacii goi,
Printre încercările  războinice.
Te`am aşteptat ca să te`ntorci
Dar tu ai preferat să te opreşti.

Am alergat spre tine neîncetat,
Nu m`am oprit nicicând.
M`am înţepat în crengile`ascuţite,
Doar ca să te găsesc.

Sub soarele nostru,
Te voi păstra mereu lângă mine.
Nu te voi lăsa să pleci nicicând.
Chiar de`ar fi ploaie sau furtună.

O stea pe cer se arată,
Şi`ţi simt atingerea Ta,
Tu eşti fericirea mea!.
Nu`ţi voi da drumul niciodată!.

 •®•

17 martie, 2011

Asomnie.

Toate`s pe dos.
Din nou.. arânjez de la cap la coadă.
Ah. Nu`i pot porunci inimii niciodată.
Gândurile se împrăştie prn asomnia de primăvară.

Este atâta amărăciune..
Ar trebui să fim fericiţi.
Soarele ne zâmbeşte zilnic cu razele lui calde.
Cerul e pur şi simplu` minunaat.

Dragostea se tot învârte pe lângă noi,
Dar noi suntem prea ocupaţi ca s`o cuprindem.
Stropii de durere curg pe sufletul nostru până il umple.
Atunci se declanşează această explozie mirifică.

Eu am să`mi iau cutia cu vise.
Şi`am să plec departee.
Voi fi într`un zâmbet mereu.
Iar cerul va fi adăpostul meu.

•®•