07 ianuarie, 2013

Minte`ma frumos!

Chiar daca exista si un film , aceasta expresie se adevereste in viata de zi cu zi. Si in aceasta viata descoperi mai multe tipologii de oameni. Ce stiu sigur e ca toata lumea minte dar depinde si in ce context. Aceasta expresie este cel mai des intalnita la baieti. De ce? Pentru ca toti au ceva in comun si este evident ca MINCIUNA ! Nimeni nu ii condamna ca vor sa`si gaseasca o prietena dar sa sfarseasca o relatie si sa inceapa alta asta ne da de gandit ca le place sa zboare din floare in floare si faptul ca intodeauna folosesc aceleasi texte gen: " te iubesc mai mult decat pe orice si oricine si vom fi impreuna toata viata pentru ca nu pot sa traiesc fara tine"  cred ca toate fetele le stiu. Ce este mai grav e sa ramai dezamagit si sa ajungi sa urasti aceea persoana. Intotdeauna se spune ca nu trebuie sa judeci persoanele in functie de faptele lor ca Dumnezeu are grija. Aplicand asta cei vinovati traiesc liberi si in pace, iar cei care sufera traiesc urandu`i pe ei. V`ati imaginat vreodata o inima care a fost lovita de un glont,( vorbind metaforic ), oare ce mai ramane din inima aceea?  Credeti ca ii pasa cuiva? NU! In ziua de azi fiecare e pentru el si face in asa fel ca sa`i fie bine. Pana si iubind unii fac asta, prefera sa iubeasca pe cineva de aproape decat de departe. De exemplu: mai bine iubesti pe cineva care e  in liceu cu tine sau la acelasi serviciu cu tine decat sa iubesti pe cineva care e din alt oras sau din alta tara, nu? Si asta nu inteleg la aceste fiinte, iubirea nu se masoara ,ci se simte, se traieste, nu cauta folosul sau.
In viata sunt multe aspecte la care nu se gandeste nimeni dar ele exista. Sunt foarte multe persoane care sufera dar nimeni nu stie de ele. Sunt multe persoane sarace dar nimeni nu le acorda ajutor. Sunt foarte multi oameni bolnavi dar nimeni nu`i ajuta.- Si v`ati intrebat oare ei cu ce sunt de vina? -
Intotdeauna sa nu va claditi fericirea pe necazul altuia! Chiar daca unii fac asta si au constiinta impacata in urma raman oameni care sufera.
Asadar nu mai credeti in vorbele altora ca pot fi vorbe care dor, ramaneti tari si cu capul sus. Chiar daca altii vor sa va doboare aratati`le ca sunteti puternici si prin asta veti castiga mult. Si chiar daca au trecut sarbatorile, in continuare trebuie sa fim buni si sa ne aratam bunatatea asa ca haideti sa`i ajutam pe cei saraci, sa`i ridicam pe cei slabi si sa le aratam un exemplu celor nepasatori si batjocoritori. 

0 comentarii: